Websites

Mooie website voor bedrijf, portfolio, etc...

Wij maken met veel enthousiasme professionele websites die opvallen

DoubleHue maakt professionele, maar betaalbare websites op maat die opvallen in uw branche. Wij richten ons vooral op kleine & middelgrootte ondernemingen en zzp’ers. Wij luisteren graag naar uw wensen en komen met een goed advies. Een website laten maken door DoubleHue is een slimme keuze als u graag een mooi visitekaartje wenst van uw onderneming 

Misschien heeft u zelf al ideeën over uw website nagedacht. Heeft u een voorkeur voor een bepaald ontwerp dat het beste bij uw bedrijf past? Laat het ons weten en we doen u graag een voorstel. 

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag met het bouwen van uw website. De inhoud (teksten, foto’s, video’s etc.) levert u aan bij ons, wij zorgen voor de rest. Beschikt u niet over foto’s of video’s? Dit is geen probleem, ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Wij kunnen tegen een kleine vergoeding gebruik maken van stockfoto’s of specifieke foto’s of video’s voor uw maken. 

Hoe bouwen wij uw website?

DoubleHue bouwt de website met WordPress, een content management systeem waarmee u zelf later wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Natuurlijk verandert er wel eens wat in de loop van de tijd aan de inhoud van uw website. Wanneer gewenst kunnen wij eventuele wijzigingen ook snel voor u uitvoeren.  

Wij bouwen uw website responsief zodat deze goed werkt op computers, tablets en telefoons en zorgen ervoor dat deze goed vindbaar is in zoekmachines door middel van SEO.  

Heeft u wensen zoals een boekingssysteem of een agenda? Ook dan kunnen we u helpen. We zijn bekend met het bouwen van websites met een reserveringssysteem of een agenda waar bezoekers online een afspraak kunnen maken.  

Wilt u een professionele website laten bouwen aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Krijg beeld van onze

WEBSITES

Webdesign - DoubleHue Media

De website van BASLEROY is een portfolio website van een van ons zelf. In deze website zit dus een porfolio verwerkt maar ook een online shop om digitale producten te kunnen verkopen.

Het moest een creatieve website zijn maar wel duidelijk en overzichtelijk.

Bekijk de website door op de foto of de knop hieronder te klikken. 

Andere diensten

Fotografie

Dieren

Mooie foto's van uw huisdier.

Fotografie

Fotoshoot

Mooie foto's van u of uw familie.

Fotografie & Video

Vastgoed

De mooiste foto's & videos van uw huis.

Don`t copy text!