Over ons

Meer over ons te weten komen

Wij stellen ons graag voor!

DoubleHue is een mediabedrijf opgericht door twee broers die graag creatief bezig zijn en van hun hobby hun beroep hebben weten te maken. We houden ons bezig met onze passies fotografie, videografie en het maken van websites.  
Ons bedrijf is gevestigd in het Twentse boerendorpje Beuningen, nabij Denekamp en Oldenzaal.  

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website en vergeet onze portfolio niet te bekijken. Geïnteresseerd in een foto- of videoshoot? Of een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Bas van der Molen

Mijn naam is Bas van der Molen en ben 26 jaar, geboren en getogen in Twente. Zolang ik mij kan herinneren heb ik al een passie voor fotografie en film. Tijdens mijn opleiding Mediavormgeving aan het ROC van Twente heb ik specialistische kennis gekregen van fotografie en videografie. Na mijn opleiding heb ik als vastgoed- en interieur fotograaf gewerkt. Ik houd me bij DoubleHue onder andere bezig met het fotograferen, filmen, editen, het uitwerken nieuwe ideeën en het ontwikkelen van websites. 

Thom van der Molen

Ik ben 28 jaar en kom uit Enschede. Tijdens mijn opleiding Media Informatie & Communicatie op het Saxion in Enschede heb ik kennis gekregen over fotografie, het maken film, het creëren van content en de werking van verschillende media. Een breed georiënteerde opleiding met veel mogelijkheden. De vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens deze studie kan ik daarom perfect inzetten bij DoubleHue. Ik ben actief als fotograaf, filmmaker, content creator en onderhoud daarnaast het klantencontact. 

Fotografie, video, editing en websites

Thom van der Molen

Thom

Fotografie, video en editing

Diensten

FOTOGRAFIE

Fotografie is het medium om waardevolle momenten vast te leggen, uw product of uw bedrijf te presenteren. Maar ook het middel om mooie (privé of zakelijke) momenten voor altijd te bewaren. 

VIDEOGRAFIE

Video is in deze tijd niet meer weg te denken. Als bedrijfspresentatie om uw verhaal te vertellen, uw product te promoten of als socialmedia uiting. 

WEBSITES

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van contact, die potentiële klanten in staat stelt zich een beeld over uw bedrijf te vormen

Wat doen wij?

Vanuit Noordoost-Twente verzorgt DoubleHue productfotografie, reclamefotografie, interieurfotografie, vastgoedfotografie, architectuurfotografie, bedrijfsfotografie, jubileum fotografie, bedrijfsopening fotografie, bedrijfsevent fotografie, socialmedia fotografie, influencing fotografie, landschapsfotografie, dronefotografie, evenementen fotografie, event fotografie, beursfotografie, PR-event fotografie, symposium fotografie, conferentie fotografie, congres fotografie, sportevenement fotografie, sfeerfotografie, dierenfotografie, reportage fotografie en redactionele fotografie. DoubleHue verzorgt ook videografie, film en het maken van websites.  

Wij werken niet alleen in de provincie Overijssel in het mooie Twente, maar door heel Nederland en daarbuiten.  

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze website en vergeet onze portfolio niet te bekijken. Geïnteresseerd in een foto- of videoshoot? Of een nieuwe website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Bekijk ons portfolio

Kijk waar wij toe in staat zijn!

Contact

Neem contact met ons op.

Don`t copy text!