Drone

De mooiste drone foto's & videos

Drone foto & videografie voor unieke drone foto's en video's

Het maken van foto en video beelden met behulp van een drone (aerial photography) is een mooie nieuwe ontwikkeling. Ook voor mooie dronefotografie kunt u bij ons terecht. DoubleHue heeft de beschikking over een professionele drone waarmee mooie foto- en videobeelden gemaakt kunnen worden van bijvoorbeeld uw project, uw huis, of uw bedrijfspand. Maar er zijn meer voorbeelden van toepassingen hoe drones kunnen worden ingezet: 

  • Foto’s en video van landschappen, dorpen en steden. 
  • Foto’s en video van uw woonhuis, kavel, tuin, vakantiewoning, kantoorpand, bedrijfspand of bedrijfsterrein. 
  • Foto’s en video van boerderijen, landerijen en parken. 
  • Foto’s en video van historische gebouwen, specifieke objecten, wegen en vaarwegen. 
  • Foto’s en video van campings, vakantieparken, hotel, jachthavens, evenementenlocaties, sportverenigingen. 
  • Foto’s en video van grote groepen mensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een unieke groepsfoto van grote groepen mensen. 
  • Foto’s en video van grote machines en productieprocessen (ook binnen mogelijk als de ruimte waar de machine staat groot genoeg is). 

Drone foto's

Drone fotografie valt op, is spectaculair en is een echte blikvanger. Een dronefoto van DoubleHue geeft een spectaculaire blik van boven en zorgt voor adembenemende beelden van uw bedrijf, vastgoedobject, camping, hotel, vakantiepark of uw woning. Een dronefoto levert unieke en zeer scherpe foto’s op waarop alle details van het te fotograferen object goed zichtbaar zijn. 

Onze drone foto’s zijn naadloos te integreren in uw website, social media, brochure of ander media-uitingen.  

Drone video's

Video-opnamen gemaakt door drones kunnen worden ingezet bij de productie voor bedrijfsfilms, websites, social media, evenementen, opleidingen, promotievideo’s etc. Een dronevideo is origineel, onderscheidend, spectaculair en trekt direct de aandacht van de kijker. Vanuit de lucht krijg u een prachtig overzicht en zie u beelden in een perfectief die u niet eerder gezien hebt.  
Wij maken gebruik van een drone van marktleider Dji. Deze drone beschikt over de mogelijkheid om te filmen in verschillende formaten, zoals in HD1080p of in professioneel ultra HD/4K formaat.  

Regels en veligheid

DoubleHue Media is een officieel dronefoto-bedrijf en heeft alle benodigde vergunningen om binnen de geldende drone wetgeving legaal en verzekerd zakelijke dronevluchten te mogen maken.  

Belangrijk om te weten is dat boven steden, wegen en mensenmassa’s volgens de wet geen drones mogen vliegen. Daarnaast zijn er gebieden in Nederland vastgelegd waar men niet mag vliegen met een drone, of alleen als er toestemming is.  

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Krijg beeld van onze

DRONE FOTO'S & VIDEOS

Video

Ijsland 2021

Reis door heel Ijsland

Video

Vulkaan ijsland 2021

Uitbarsting van de vulkaan Fagradalsfjall in Ijsland.

Video

Nederland in de herfst

Mooiste plekken van Nederland in de hersft.

Andere diensten

Fotografie & Video

Landscape & Reizen

De mooiste landschap foto's.

Fotografie & VIdeo

Product & Promotie

De mooiste product foto's.

FOTOGRAFIE & VIDEO

BEDRIJFSPROMOTIE

Mooi foto's & video's van uw bedrijf.

Don`t copy text!